Rólunk

A GUTTE k.f.t. építkezési vállalatot 1994-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy professzionális szinten, minőségi építkezési munkát tudjunk nyújtani az érdeklődők számára. Azóta minden évben igyekszünk előbbre jutni, fejleszteni és javítani a munkánkat. Egész évben átlagosan 50 szakmunkást alkalmazunk különböző szakterületeken: kőműves, ács, vasazó, vízvezeték szerelő, festő, tetőfedő és szigetelő. Vállalatunk üzleti és építkezési tevékenységet folytat.

Kulcsrakész házat akar építtetni? Hőszigetelést, víz vagy nedvesség elleni szigetelést szeretne? Sokéves tapasztalatunkkal mi megoldjuk! Kiváló technológiák alkalmazásával és tapasztalt szakmunkásokkal biztosítjuk az Ön teljes mértékű elégedettségét.  Kiszállítjuk a megrendelt árut, lehetőséget kínálunk állásolás bérlésére, de vízvezeték szerelési munkálatokat is biztosítunk.

Európai uniós támogatással megvalósítottuk az “Inovácie a špecializácia výroby v stavebnej firme GUTTE, s.r.o.“. elnevezésű pályázatot. A pályázat eredményeképpen 2012-ben kiszélesítettük a portfóliónkat. Egy új betonüzemet építettünk Gútán és megkezdtük a tanúsítvánnyal ellátott beton készítését és eladását. Egy évvel később nekiláttunk az építkezési hulladék darálásának és osztályozásának a legmodernebb technológia segítségével. 2022 év elején megnöveltuk betongyárunk kapacitását 25 m3/óráról 50 m3/órára, ami azt jelenti, hogy naponta akár 600 m3 betont tudunk gyártani és szállítani. A  minőség megmaradt, viszont sokkal gyorsabbak lettünk. Gyártjuk és egyben árusítjuk is a betonból készült zsaluköveket, járdaszegélyeket és folyókákat.

Tevékenységünkhöz tartozik többek közt többfunkciós házak, lakóházak, ipari csarnokok, töltőállomások, valamint családi házak építése és felújítása. Professzionálisan továbbképzett, tapasztalt szakembereink végeznek gépi vakolást, gipszkartonozást, csempézést, talajburkolást, tetőzetkészítést és egyéb építkezési munkákat. Folyamatosan bővülő portfóliónk közé már a kútalapozás is hozzátartozik. Munkáink során törekszünk a munkabiztonsági, illetve a környezetvédelmi előírások betartására. Igyekszünk a lehető legjobb minőségben elvégezni az elvárt munkát és teljes mértékben kielégíteni a vevő igényeit.

2020-as év kezdetén kibővitettük vállatunk portfólióját – konténerek bérbeadásával is elkezdtünk foglakozni. A bérbeadható konténereinkbe komunális, zöld és épitkezési hulladékot is tudunk elszállitani. 2021 év végén egy sikeres pályázatnak köszönhetően gépparkunk egy új JCB 4CX kotrórakodóval és egy JCB 175-ös kerekes markolóval bővült, múlt évben egy új JCB Hydradig kerekes markolót vásároltunk, az idei évet pedig egy új JCB 220 lánctalpas markolóval indítottuk. Újdonságaink mellett továbbra is dolgozunk az eddigi gépparkunkkal: JCB csúszókormányzású rakodó, Caterpillar homlokrakodó, Takeuchi lánctalpas markoló, valamint 1,5 t és 10 t Caterpillar hengerek.

Bízunk benne, hogy a következő években is folytatni tudjuk az ügyfeleinkkel az eddigi sikeres együttműködést. Hagyja tervei megvalósítását a GUTTE csapatára és mi gondoskodunk róla,hogy elégedett legyen a munkánkkal.

© 2024 Gutte s.r.o. minden jog fenntartva