Rólunk

A GUTTE k.f.t. építkezési vállalatot 1994-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy professzionális szinten, minőségi építkezési munkát tudjunk nyújtani az érdeklődők számára. Azóta minden évben igyekszünk előbbre jutni, fejleszteni és javítani a munkánkat. Egész évben átlagosan 50 szakmunkást alkalmazunk különböző szakterületeken: kőműves, ács, vasazó, vízvezeték szerelő, festő, tetőfedő és szigetelő. Vállalatunk üzleti és építkezési tevékenységet folytat.

Kulcsrakész házat akar építtetni? Hőszigetelést, víz vagy nedvesség elleni szigetelést szeretne? Sokéves tapasztalatunkkal mi megoldjuk! Kiváló technológiák alkalmazásával és tapasztalt szakmunkásokkal biztosítjuk az Ön teljes mértékű elégedettségét.  Kiszállítjuk a megrendelt árut, lehetőséget kínálunk állásolás bérlésére, de vízvezeték szerelési munkálatokat is biztosítunk.

Európai uniós támogatással megvalósítottuk az “Inovácie a špecializácia výroby v stavebnej firme GUTTE, s.r.o.“. elnevezésű pályázatot. A pályázat eredményeképpen 2012-ben kiszélesítettük a portfóliónkat. Egy új betonüzemet építettünk Gútán és megkezdtük a tanúsítvánnyal ellátott beton készítését és eladását. Egy évvel később nekiláttunk az építkezési hulladék darálásának és osztályozásának a legmodernebb technológia segítségével. Gyártjuk és egyben árusítjuk is a betonból készült zsaluköveket, járdaszegélyeket és folyókákat.

Tevékenységünkhöz tartozik többek közt többfunkciós házak, lakóházak, ipari csarnokok, töltőállomások, valamint családi házak építése és felújítása. Professzionálisan továbbképzett, tapasztalt szakembereink végeznek gépi vakolást, gipszkartonozást, csempézést, talajburkolást, tetőzetkészítést és egyéb építkezési munkákat. Munkáink során törekszünk a munkabiztonsági, illetve a környezetvédelmi előírások betartására. Igyekszünk a lehető legjobb minőségben elvégezni az elvárt munkát és teljes mértékben kielégíteni a vevő igényeit.

2020-as év kezdetén kibővitettük vállatunk portfólióját egy TERREX DEMAG AC40 autódaruval,valamint konténerek bérbeadásával is elkezdtünk foglakozni. A kerekes daru 40 tonnás és 44 méter hosszú karral rendelkezik. A bérbeadható konténereinkbe komunális, zöld és épitkezési hulladékot is tudunk elszállitani. 2021 év végén egy sikeres pályázatnak köszönhetően gépparkunk egy új JCB 4CX kotrórakodóval és egy JCB 175-ös kerekes markolóval bővült. Újdonságaink mellett továbbra is dolgozunk az eddigi gépparkunkkal: JCB csúszókormányzású rakodó, Caterpillar homlokrakodó és Takeuchi lánctalpas rakodók.

Bízunk benne, hogy a következő években is folytatni tudjuk az ügyfeleinkkel az eddigi sikeres együttműködést. Hagyja tervei megvalósítását a GUTTE csapatára és mi gondoskodunk róla,hogy elégedett legyen a munkánkkal.

© 2023 Gutte s.r.o. minden jog fenntartva